Logo Miljoenenspel

Inwoner gemeente Coevorden wint €1.000.000 euro met Miljoenenspel

Rijswijk, Een inwoner van de gemeente Coevorden heeft €1.000.000 euro belastingvrij gewonnen bij de Miljoenenspel-trekking van zaterdag 19 oktober. De winnaar speelde mee als abonnee en is dus inmiddels bekend bij Nederlandse Loterij, waar Miljoenenspel onderdeel van is.

'Het is voor het eerst sinds de vernieuwing van Miljoenenspel dit jaar dat een speler €1.000.000 euro wint', aldus Bjorn Rosner, prijswinnaarbegeleider bij Nederlandse Loterij. 'Het is daarom extra speciaal deze prijs te mogen uitreiken! We kijken er naar uit de winnaar te ontvangen en hem/haar te voorzien van advies en begeleiding bij deze plotselinge rijkdom.'

Prijswinnaars blijven anoniem
Miljoenenspel stelt het belang van winnaars voorop en maakt daarom de gegevens van de prijswinnaar niet bekend.

Vernieuwde Miljoenenspel
Op zaterdag 6 juli 2024 was de eerste trekking van het vernieuwde Miljoenenspel. De trekking en het prijzenpakket zijn aangepast en het is ook weer mogelijk om een lot te kopen in de winkel, naast de mogelijkheid om online of met een abonnement mee te spelen. Meespelen met Miljoenenspel is aanzienlijk goedkoper geworden; een lot kost voortaan 1 euro in plaats van 5 euro.

Elke week valt er gegarandeerd 100.000 euro op het winnende lotnummer. Daarnaast introduceert Miljoenenspel een digitaal ballenmechanisme, met 18 blauwe ballen en 1 groene bal. Valt een blauwe bal, dan krijgt het winnende lotnummer de Weekprijs van 100.000 euro. De kans dat de Hoofdprijs in de trekking erna valt is iets groter, want een getrokken blauwe bal wordt niet teruggelegd. De hoofdprijs valt als de groene bal wordt getrokken. In dat geval worden alle ballen weer teruggelegd voor de volgende trekking.