Logo Staatsloterij

Winnaar 100.000 euro uit De Rijp nog steeds spoorloos

Rijswijk, De winnaar van 100.000 euro belastingvrij uit De Rijp heeft zich na 11 maanden nog steeds niet gemeld bij Staatsloterij. De speler kocht zijn/haar lot, met lotnummer CV 39577, bij Shell De Rijp voor de trekking van 10 november 2023. Winnaars hebben altijd een jaar de tijd zich te melden, dus Staatsloterij is naarstig op zoek naar de rechtmatige eigenaar van deze prijs.

'Het komt vaker voor dat winnaars zich niet gelijk melden na de trekking,' aldus Bjorn Rosner, prijswinnaarbegeleider bij Nederlandse Loterij, waar Staatsloterij onderdeel van is. 'Daarbij gaat het altijd om loten die in de winkel zijn gekocht, want loten die online zijn gekocht of via een abonnement worden automatisch aan de winnaar overgemaakt. Om deze grote prijs op te halen, moet de winnaar zich met het Staatslot melden bij het kantoor van Nederlandse Loterij. Het lot is een jaar geldig. Dit betekent dat winnaars tot uiterlijk 10 november 2024 de tijd hebben om hun prijs te innen. De tijd begint dus te dringen.

Wanneer winnende loten niet worden geclaimd, gaat het niet opgehaalde prijzengeld naar de afdracht aan achttien goede doelen, NOC*NSF en de Nederlandse staat.

Oudejaarstrekking
Staatsloterij is vaker op zoek naar prijswinnaars. Zo vlogen er vorig jaar in aanloop naar de traditionele Oudejaarstrekking vliegtuigjes boven Nederland op zoek naar prijswinnaars die hun prijs nog niet hadden geclaimd. En ook de landelijke zoektocht naar de winnaars van elektrische MINI Coopers komt ieder jaar weer terug.

Jackpot
De eerstvolgende trekking van Staatsloterij is vanavond (10 oktober). Dan staat de jackpot op 18,3 miljoen euro belastingvrij en is de kans dat de jackpot valt 1 op 3. Daarnaast is er een extra prijs van tien Audi Q6 e-tron's.

Prijswinnaars blijven anoniem
Staatsloterij stelt het belang van winnaars voorop en maakt daarom de gegevens van de prijswinnaar niet bekend.